Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » ZIP fájlok kitömörítése,...

Glauziusz Tamás kérdése:

ZIP fájlok kitömörítése, segítene valaki?

Figyelt kérdés

Társítást kér a zip.fájlokhoz a program. Nem tudom társítani, nem értem, nem tudom. Kb. 15 perces helyszíni segítség kellene, bár lehet, h. csak 10 perc.

Nem ingyen kére, hanem a 10 perces munkának megfelelő időarányos fizetségért. Köszönöm.

2015. jún. 24. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:

A helyszíni szemléhez jó volna tudni, hogy hol is van az a helyszín: Győr, Pécs, Békéscsaba? :)

Ezt egyébként alapból kellene tudni az Intézőnek is, de ha leszedsz egy Total Commandert (ingyenes), az valószínűleg megoldja a gondod.

2015. jún. 24. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Teamviwerel lehet virtuális helyszíni szemlét csinálni. :P
2015. jún. 24. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Winrar.
2015. jún. 24. 15:56
 4/7 tabaki ***** válasza:

Ha azt akarod, hogy még névlegesen se legyen fizetős:

[link]

Telepítéskor valószínűleg mindegyik elvégzi a társítást is.

2015. jún. 24. 16:18
 5/7 tabaki ***** válasza:

@#1: „leszedsz egy Total Commandert (ingyenes)”

Mióta ingyenes a TC? Más kérdés, hogy senki sem fizet érte, és ha nem törtet, akkor a számkattingatós próbaverziót használja. Igazi ingyenes például az Unreal Commander, Double Commander, Free Commander -- amennyire tudom, mindegyik kezeli a zip-fájlokat.

2015. jún. 24. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Winrar is az csak 30napig.De van rá mód hogy tovább is lehessen használni törés nélkül is.Csak be kell zárni a proba verzió lejáros ablakot.
2015. jún. 24. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

1. A Windowsban eleve van Zip-kibontó:

[link]

[link]

2. Vannak ingyenes - .zip-et is kezelni képes - archívum-kezelők:

* [link]

* [link]

ha letöltöd és feltelepíted, akkor automatikusan hozzátársítja magát a .zip állományokhoz is.

2015. jún. 24. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!