Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Asrock H61M-VG3 nevű...

Van egy Asrock H61M-VG3 nevű alaplapom ehhez keresek memóriamodult, kinéztem egy Corsair 8GB (1x8GB) DDR3 1600MHz CMZ8GX3M1A1600C9 kompatibilis lenne e az alaplapomhoz? Ha nem, akkor mit tudnátok ajánlani helyette?

Figyelt kérdés
4gb DD3 -om van már benne, mivel csak egy csatlakozó van mellette ezért nem jöhet szóba a 2x 4Gb. ( nem vagyok valami nagy hozzá értő, de remélem érthetően tudtam feltenni a kérdést).
2015. jún. 23. 08:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha már van 4GB, miért nem 4-es modult veszel hozzá? Manapság már nem sok előnye van a Dual Channelnek, nem azért kérdem, hogy az meglehessen, hanem azért, mert a 12-nek semmi értelmét nem látom játékra/átlagos használatra, ha pedig modelleznél, renderelnél, nem H61-es chipkészleted lenne, és eddig sem 4GB memóriád lett volna. Mire kellene neked 12GB?
2015. jún. 23. 09:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Van egy adatbázis kezelő programom, gyakran lefagy,úgy tudom hogy a memóriát zabálja iszonyatosan, és 4gb kevés hozzá, ezért gondoltam 8gb-osra plusz meglévő 4 el már valószínű jól szuperálna,vagy ha nem akkor későbbiekben vennék bele még egy 8 gb-osat, alaplap csere satöbi nem szeretnék költeni feleslegesen, játékra csak ritkán használom gépet.
2015. jún. 23. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!