Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy nvidia 960 vagy egy amd...

Egy nvidia 960 vagy egy amd r9 270x éri megvenni?

Figyelt kérdés
erős gamelésre kéne csak nem vagyok informatikus és nem tudom melyik éri meg jobban. válaszokat előre is köszi. :)
2015. jún. 21. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell informatikusnak lenni...

A GTX960 erősebb, de drágább is. Azzal egy súlycsoportba az R9 280 tartozik. A GTX960 a fogyasztása miatt nyerő, az R9 280 meg a több memória/nagyobb sávszélesség miatt lehet befutó komolyabb szűrőzés vagy nagy VRAM igényű játékoknál. Olcsóbb kategóriában a 270X sem rossz, de ha van rá keret, akkor 960 vagy 280 között döntenék...

Jelenlegi iponos árak alapján:

270X - 55k-tól (ennyiért drága, 50k körül még jó vétel)

280 és 960 - 60k-tól

2015. jún. 21. 22:31
 2/2 |Orfeusz| ***** válasza:

Ahogy az előző írta.

Egyébként lehet vágni a konfigolást oda vissza, attól nem leszel informatikus. És fordítva is, ha informatikus vagy, attól még nem kell ismerned a piacon lévő hardverfajtákat. Azt is mondhatnád, hogy 'csak nem vagyok pék' :)

2015. jún. 21. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!