Miért írja ki azt, hogy a a windows media player problémát észlelt a fájl lejátszása során?
Figyelt kérdés
vlc-vel sem megy,
a teljes sztori az, hogy a goprommmal felvettünk 30 gigányi anyagot egy nyaralás alatt, abból az első 4 videót letudja játszani, a többit nem, pedig van méretük meg minden
video repairer sem segített, azt írja, hogy üres a fájl meg ilyenek
ha még részletesebben nézzük akkor btw, eddig ilyen hibám nem volt pedig már sokszor használtam, csak most rendeltem ebayről egy 128 gigas micro sd-t hozzá, aztán lehet, hogy azzal lesz a baj.
2015. jún. 20. 20:47
1/7 A kérdező kommentje:
valakinek valami ötlete mit kell ilyenkor tenni?
2015. jún. 20. 20:48
2/7 |Orfeusz| válasza:
Akkor valószínűleg kártyahiba.
3/7 anonim válasza:
Nézz bele egy hex editorral. Mi van benne?
4/7 A kérdező kommentje:
2015. jún. 20. 22:33
5/7 A kérdező kommentje:
viszont mindenképpen megszeretném nézni a videókat, elég fontos dolgokat örökítettem meg vele, esetleg valami szakemberhez nem lehet elvinni aki nézhetővé tudja bírni?
2015. jún. 20. 22:34
6/7 anonim válasza:
Szemmel láthatóan hiányzik a tartalom, végig 0xFF van szinte minden bájton. Ezek hibás fájlok, nem lehet javítani.
7/7 A kérdező kommentje:
értem : (
köszönöm a válaszokat
2015. jún. 21. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!