A CSGO-t úgymond újra lehet kezdeni?
Hehh....
Egyszerű az egész: Nyerni kell.
Nem mindegy, hogy mennyire nyertek, milyen rankja van az ellen csapatának, és hány MVP-d van.
Az ölés-halálokat le sz.rja a játék.
Egyszerű: Csapattal kell menni, mint én.
Elég sokat sz.ptam silverbe én is, majd elkezdtem csapattal játszani, HOPP hirtelen Kala...
Kala 2 most... a legviccesebb, hogy a Sas-t is meglövöm.
Az már más kérdés, hogy Kala rangtól annyi hackert találni, hogy elbasszák a kedvem. >.>
Viszont a rankom annyira nem zavar, az a cél, hogy minél jobban játsszak, nem az, hogy minél nagyobb legyek.
Így már nem is olyan idegesítő! :P
Lemaradt: Amúgy meg, hogy DM-be alázol nem jelent semmit.
Olyan szilveres orosz faggot-ok vannak ott, hogy sírás kerülget.
Testvérem DM-be Könnyedbe 6-7-8 k-kat nyom, de a Novát nem tudja belőni rankeden.
Én igazából szinte mindig 1. vagyok a versengőkbe, de ha összedob 4 noobbal akkor egyedül mit kezdjek 5 ellenséggel? Ct be még 3-4 ellenséget kilövök m4 el de t be max 2-t....Most találtam egy ismerőst aki nova 4 de van egy silveres accja, vele most nagyon élvezetes a játék :)
Köszönöm a válaszodat!
4.
Azt én is ismerem... nekem is elég jól megy.
0,22-0,23mp a reflex időm, és a 0,4mp-es gyorsaságot tudom tartani. :P
Tudod, egyfolytában 0,4 Mp-enként villanak fel a pöttyök, és gyorsan lelőni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!