Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A CSGO-t úgymond újra lehet...

Akos000 kérdése:

A CSGO-t úgymond újra lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy ujra 0 winem legyen, ne legyen rankom, tehát mindent előröl.Azért szeretném ezt mert van 44 winem már a novát is meglövöm, de silver 3 vagyok, azért mert az elején nem tudtam játszani és ugye silver 3 ba dobott fel, aztán megtanultam játszani DM be de egyfolytába noobokkal dob össze és nem bírok rankot lépni... Tehát a mostani profilommal újra szeretném kezdeni az egész játékot.Csak normális válaszokat szeretnék!

2015. jún. 20. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Hehh....

Egyszerű az egész: Nyerni kell.

Nem mindegy, hogy mennyire nyertek, milyen rankja van az ellen csapatának, és hány MVP-d van.

Az ölés-halálokat le sz.rja a játék.

Egyszerű: Csapattal kell menni, mint én.

Elég sokat sz.ptam silverbe én is, majd elkezdtem csapattal játszani, HOPP hirtelen Kala...

Kala 2 most... a legviccesebb, hogy a Sas-t is meglövöm.

Az már más kérdés, hogy Kala rangtól annyi hackert találni, hogy elbasszák a kedvem. >.>

Viszont a rankom annyira nem zavar, az a cél, hogy minél jobban játsszak, nem az, hogy minél nagyobb legyek.

Így már nem is olyan idegesítő! :P

2015. jún. 20. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Lemaradt: Amúgy meg, hogy DM-be alázol nem jelent semmit.

Olyan szilveres orosz faggot-ok vannak ott, hogy sírás kerülget.

Testvérem DM-be Könnyedbe 6-7-8 k-kat nyom, de a Novát nem tudja belőni rankeden.

2015. jún. 20. 14:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Én igazából szinte mindig 1. vagyok a versengőkbe, de ha összedob 4 noobbal akkor egyedül mit kezdjek 5 ellenséggel? Ct be még 3-4 ellenséget kilövök m4 el de t be max 2-t....Most találtam egy ismerőst aki nova 4 de van egy silveres accja, vele most nagyon élvezetes a játék :)

Köszönöm a válaszodat!

2015. jún. 20. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Amugy találtam egy reflex "tanító" pályát, olyan hogy fej mérető fekete pöttyök felvillannak a pályán és azokat kell kilőni, ezen a pályán nagyon profi lettem.
2015. jún. 20. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

4.

Azt én is ismerem... nekem is elég jól megy.

0,22-0,23mp a reflex időm, és a 0,4mp-es gyorsaságot tudom tartani. :P

Tudod, egyfolytában 0,4 Mp-enként villanak fel a pöttyök, és gyorsan lelőni őket.

2015. jún. 20. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
En MINDIG egyedul jatszottam es 200 win kellett, hogy kijussak silverbol. Novaban mar egy kicsit konyebb kijutni. Ha meg boven meglovod akkor az is lehet, hogy 2 win zsinorban es 2 uprank. Haverokkal toltuk es neztunk, hogy mivan. De ezt csak akkor csinalja ha azon a rankon nagyon jol jatszasz
2015. jún. 22. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!