Letörölt képeket valahogy vissza tudom hozni? (sony Xperia m2 készülék)
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 23:17
1/5 anonim válasza:
Nincs rá semmi lehetőség, hacsak nem lettek SD kártyára mentve.
2/5 anonim válasza:
vissza.
ugyanugy müködik mint egy pendrive fizikailag
felteszel bármi müködő flash drive recoveryt, undeletet, vagy unformatot az visszahozza, ha még nem írta felül a filerészt semmi.
https://www.youtube.com/watch?v=Bc_eBVbKeZw
google: pendrive recovery és bead vagy 1000 szoftvert keress egy ingyeneset
3/5 anonim válasza:
Igen olyan mint egy pendrive annyi különbséggel hogy ez egy okostelefon android opercáiós rendszerrel egy belső memóriával amit SD-ként kezel az operációs rendszer és emiatt az újabb rendszerek belső szekcióihoz hozzáférni lehetetlen... Az Unrecover appok meg csak akkor működnek ha már azelőtt fent volt mielőtt kitörli a képeket... pontosabban ha fent van egy ilyen program akkor a képek nem is törlődnek amíg nem véglegesíti a törlést viszont akkor már a program szintén nem tudja visszahozni. Lényeg a lényeg ha nem külön kivehető SD-re menti a képeket esélytelen a visszaállítás.
4/5 anonim válasza:
get data back progival
én egyszer ugyanígy jártam és még azt is vissza tudtam hozni, amit egyszer már felülírtam(nem csak letöröltem)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2015. jún. 20. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!