PugFun kérdése:
Mi kell egy jó CS 1.6 szerverhez?
Figyelt kérdés
Készíteni kezdtem egy CS 1.6 szervert, de nem olyan egyszerű mint vártam. Tippek kellenének.
pl. Játékidő, mappok, pluginok stb.
2015. jún. 19. 09:09
1/3 anonim válasza:
AMX és AMXX plugin. Ez a váza az egésznek. Erre tudsz építkezni. Köridő szerintem 2 perc bőven elég. Mapok: Dust2 a legnépszerűbb, de manapság már nincs jó szerver, szinte only dust2-k vannak. Jó lenne egy normális szerver, amin war mapok és fun mapok is vannak. Inferno, nuke, dust2...stb mellett fun_alinone és más fun mapok. Kör végi zenék sem ártanának, esetleg sebzés kiírás.
2/3 anonim válasza:
Kör végén szavazás, hogy mi legyen a következő map. És persze jó, steames adminok, akik fenntartják a rendet. Nem pedig ilyen 10 évesek, akik kibannolnak mindenkit... Szervert is reklámozni kell, hogy minél többen megismerjék. Szivesen segitek ebben, és az adminságban is majd, ha gondolod. Írj privátba ha érdekel.
3/3 anonim válasza:
Ja és ha nem boldogulsz keress egy configost, aki segítene a configolásban. Steamen ecsedi vagy misu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!