Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Én miért nem tudok egy Linuxot...

Én miért nem tudok egy Linuxot sem normálisan telepíteni?

Figyelt kérdés

Ubuntu, PC-n összeomlott, annak ellenére hogy nem is használtam. Laptopomnak a prociját felvitte 85 fokra, a ventilátor pörgött de nem segített semmit, a gombok égettek ha hozzájuk értem. Linux Mint-et raktam fel a laptopra nem rég, hát erre 8x írom be a jó kódot, és 8x írja ki hogy probléma a bejelentkezéssel.

Nem értem. Mi a gond már megint ???

PC-m egy elég jól összerakott gép, de ezen is összeomlik folyamatosan. Laptop elég régi, de épp ez lenne a lényeg hogy az is normálisan működjön ! WIN7 lassú rajta, WIN XP meg nekem ugyan nem kell !

Valaki esetleg Skypeon a telepítésben tudna segíteni ? Vagy vmi...

2015. jún. 18. 18:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elképzelhető hogy emiatt volt ma is 67 fokos a proci ?
2015. jún. 19. 17:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Ubuntu/Linux Mint alatt nekem is forró a laptop, ami kb. 5 éves Asus. Feltelepítettem a Manjaro linuxot, azóta nincs ilyen problémám. Skype pedig csak ennyi volt: sudo pacman -S skype. Alapból tökéletes volt a hang, videó, még a kép sem volt fejjel lefelé, pedig semmit nem állítottam rajta.
2015. jún. 22. 19:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Szerintem a géppel volt a gond, kivágtam egy darabot a műanyagból, ahol szellőzik. belülről a fém védőrácsot leszedtem, és így maximum 60 fokra megy fel. Mindig egy fa lapon használom, szóval ja.

Hülyén tervezték meg a szellőzést, de nagyon. Így meg hülyén néz ki az alja, de a lényeg hogy nem fog elfüstölni a francba !

2015. jún. 22. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!