Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Stardoll milyen betűcsoporto...

A Stardoll milyen betűcsoportokat nem engedélyez? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Biztos voltatok már úgy, hogy beírtatok valamit, mondjuk megjegyzésként és kicsillagozta, pedig nem volt helytelen szó. Most én is így jártam. Megírtam az ismertetőt helytelen szavak nélkül, de kiírta, hogy helytelen, csúnya szavakat tartalmaz, ezért nem menthetem el. Igen ám, helyettesíthetném a szavakat, amelyekben nem engedélyez betűcsoportokat, de nem jelzi ki, hogy mi nem jó. Légyszíves, segítsetek. Milyen betűcsoportokat nem engedélyez? A válaszokat előre is köszönöm. A válaszolóknak, ha a válasz mellé mellékeli a Stardoll nevét, ajándék jár. :*

2015. jún. 17. 18:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Esetleg kitehetnéd ide a szöveget, hogy megnézhessék azok, akik segíteni szeretnének...
2015. jún. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!