PCx.hu Milyen gyorsan szállít?
Sziasztok tegnap délután rendeltem a PCx-ről egy gépet (összerakással együtt), kaptam egyből egy levelet, hogy megrendelték az alkatrészeket, és hogy értesítenek majd az átvétel időpontjáról.
A baj csak az hogy én péntek-szombat-vasárnap egész nap dolgozni fogok, de reménykedem benne, hogy még holnapig megjön.
Tapasztalatok? Milyen gyorsan szállítanak?
Tegnap rendeltem, nem ma.
És valóban 1 hét kell ahhoz hogy leszállítsanak 1 gépet? :D
Nincs ebben azért semmi durva, már ha kedden kapnád meg.
Ők is rendelik az alkatrészeket nagykereskedőtől. Egy nap nyilván csak egyszer küldik el az aznapi rendeléseket a nagykernek. Ez is munkaidőben történik, és ha másnap megszeretnék kapni a cuccot, akkor jó ha úgy küldik el a megrendelést, hogy azt még a nagykernél is fel tudják dolgozni. Jó esetben így másnapra ér hozzájuk a rendelés, amit ők is aznap adnak tovább a futárnak, és harmadnapra jut hozzád.
Könnyen beláthatod, hogyha délután adod fel a rendelést (nem tudom te hány órakor tetted, én késődélutánra gondoltam), akkor azt a pcx-nél is eleve egy nappal később dolgozzák fel. Itt már 4 nagy van akkor. Ha még jön mellé az összeszerelés, az szintén megdobhatja az időt, főleg mostanában, nemrég voltak az érettségis ballagások, mostanában meg az általános iskolás évvége, ballagás. Sok fiatal kap most pénzt, ilyenkor több munkájuk van a boltosoknak is. Szóval könnyen lehetett volna ebből 5 vagy nap is, inkább örülj, ne hüledezz ennyit :D
*4 nap van akkor
*5 vagy több nap is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!