Van három kiszemelt nyomtató ti melyiket ajánlanátok és miért?
Figyelt kérdés
Az egyik a Canon mp240 csak annyi az ellenszervem vele kapcsolatban, hogy nincs kártyaolvasó...fontos az?egyszerű nyomtatásra kell meg fénymásolás, szkennelés azt meg gépről ugyis megoldom. Nem fogok kivenni telobol meg sehonnan azért kártyát hogy beolvastassam vele és onnan bármit is sz.tem.Nektek fontos lenne?
A másik kettő: Epson Stylus SX215 és Canon mp250
Összeg max 20.000ig szánok rá, a Canon-t ajánlották eddig nekem.
2010. febr. 28. 19:16
1/1 anonim válasza:
Én tegnap vettem egy Canon MP250 multifunkciós nyomtatót. Nagyon szép képeket készít fotópapírra, szépen fénymásol és gyorsan szkennel. Az eredeti patronja 6000 Ft körül van, de jobban megéri ha töltöd. A 3x20 ml színes és a 2x20 ml fekete tinta egy árban van, 2800 Ft körül mozog. 3 fajta papír jó bele az A/4 normál, A/4 fotópapír és a 10x15 cm fotópapír. Megtalálható rajta a laphoz igazítás funkció is. Energy STAR minősítéssel rendelkezik. Energiafogyasztás: Készenléti állapotban: kb. 1,2 W (ha a lapolvasó jelzőfénye ki van kapcsolva), Kikapcsolt állapotban: kb. 0,5 W, Másolás: Kb. 11 W. Szerintem nagyon jó nyomtató és megéri az árát, én csak ajánlani tudom. Kevesebb tintával dolgozik mint az Epson, ezt is vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!