Nem indul el a Star Stale Online, mit tegyek?
tegnap le töltöttem a Star Stable Online-t és amikor bejelentkezem és utána rá kattintok a PLAY-re,akkor megjelenik a star stable logo de utána nem történik semmi nem tölti be a játékot :/ mi lehet az oka? és mit tegyek?
a válaszokat előre is köszönöm
Én is játszok vele, de a hibát nem ismerem. Próbáld meg eltávolítani és újra letölteni.(Eltávolítás: Start menü>Vezérlő pult>Programok eltávolítása>keresd meg a StarStableOnline-t kattints rá egyszer, majd följebb van egy Eltávolítás vagy Eltávolítás/módosítás és arra kattints rá)
Ha az újratelepítés után sem megy, akkor pedig a Mozilla Firefoxból nyitsd meg a weboldalukat lépj be és ott tudsz játszani(én is így csonálom, mert nekem mindig valami Shell Execute-t ír ki). De a weboldalukon az oldal alján van egy olyan szöveg hogy Kapcsolat és arra kattintva tudsz írni nekik a problémáról és valószínűleg tudnak segíteni, de ha nem, akkor a Mozillából tudsz játszani.
Remélem segítettem: Olympia Deernose :)
rosszul írtam le: ha mozzillán is bejelentkezem akkor a játék azt írja ki h frissítések keresése és utána betölt 100%-ra de utána ezt írja ki:A general installation error has occurred.
ilyenkor mit csinálljak? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!