Mi okozhatja azt, hogy amikor húzom az ablakokat ilyen csíkba ott marad a nyoma?
Figyelt kérdés
Most telepítettem újra a gépem, elvileg minden driver fent van. VGA stb,, direct x esetleg ? meg winupdate még nincs kész.2015. jún. 14. 13:34
1/26 anonim válasza:
akkor rossz vga driver van fent.
2/26 anonim válasza:
Állítsad be a felbontást: bisztos hogy fent van a VGA driver ? mit ir mit látsz az eszközkezelőbe a vga nál?
3/26 anonim válasza:
ÁÁÁLJ A WIN UPDATET HA JÓT AKARSZ MOST HADD ABBA !!!!
4/26 A kérdező kommentje:
Eszközkezelő szerint fent van, a felbontás jó.
Viszi a fullhd-t csak, ez a gond amit írtam.
olyan mintha a windows ilyen egyszerű színösszeállítás módba lenne
2015. jún. 14. 13:39
5/26 anonim válasza:
Az eszközkezelőről tudnál képet küldeni ? nyitott VGA val ?
6/26 anonim válasza:
akkor gondolom windows 7-et használsz. Ami persze nem derült ki a kérdésből.. Na mind1. Írd le a vga-d típusát, mert lehet csak a win állított be egyet, ami kevés.
8/26 anonim válasza:
jaaa és még laptop is.. haladunk.. :D
akkor a laptopod pontos típusa kellene, mert gondolom chipset meg ilyesmi drivereket nem is látott a gép. A vga drivert esetleg leszedheted az ati honlapjáról.
9/26 A kérdező kommentje:
De elvileg felraktam azokat is az acer honlapjáról szedtem le !! tipus szerint kiválasztva
2015. jún. 14. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!