Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi okozhatja ezt a hibajelensé...

Mi okozhatja ezt a hibajelenséget?

Figyelt kérdés

A merevlemezem teljesítménye 100% a kondíció 6%

Csak csökkentet módban indul el a gépem, sima normál módba olyan lassú, hogy a a start menüt is alig hozza be, meg be se tölt rendesen ilyen 5 perc után se.

Ez lehet videókártya probléma ? Vagy ez merevlemez miatt lehet ilyen lassú ?

Csökkentet módban semmi baja nincsen, fut minden ami tud..

2015. jún. 13. 13:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
mármint, arra a merevlemezre értem ami 11 napot volt használva, és hibátlan állapotban van
2015. jún. 13. 14:08
 12/18 Tengor ***** válasza:
Rosszak rajta a partíciós táblák. A formázás kevés, töröld a partíciókat és hozd létre őket újra!
2015. jún. 13. 14:10
 13/18 A kérdező kommentje:
jelenleg nincs particionálva, benne van egy usb házban. csak van rajta adat és azt le kell menteni mielőtt formáznám és rakok rá windowst
2015. jún. 13. 14:12
 14/18 A kérdező kommentje:

[link]

egyébként nálam is ugyan ez volt a hibajelenség bármit csináltam, bárhogy formáztam egyszerűen nem és nem és nem _!!!!!!

2015. jún. 13. 14:30
 15/18 A kérdező kommentje:

[link]

szó szerint ugyan ez volt a hibám, ugyan ilyen datatravel szarom van

2015. jún. 13. 14:37
 16/18 A kérdező kommentje:
na akkor mostmár tudom miért nem volt jó... ki kellett volna húzni ezt a fosadék pendrivot, de ha feltelepítem róla akkor tuti kukázom ezt a szart.
2015. jún. 13. 14:50
 17/18 Tengor ***** válasza:

Ha nincs particionálva, akkor nem lehet rajta adat (nem egészen, de mondjuk, hogy így van). Szóval csak van ott valami partíció.

Érdekes, hogy a csatoló meghatározza a telepítés menetét, de hát... Mindegy, telepítsd DVD-ről vagy másik pen drive-ról!

2015. jún. 13. 15:08
 18/18 A kérdező kommentje:

ez a baj, hogy nincs másik pendriveom ami működőképes, dvd-m meg nem jó már jó ideje, nem is használom a meghajtóm..

szóval ha ezzel a csodálatos pendrive-al nem megy ez a trükk, hogy kihúzom majd vissza akkor el kell vinnem a szervizbe, hogy telepítsék fel.. ezért nem fogok venni usb-s dvd meghajtót se másik pendrive-t.

2015. jún. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!