Gamer egér 10000 Ft-ig?
Figyelt kérdés
Kéne valammi jó gamer egér mert ennek beragad a bal egérgombja. Valami minőségit keresek 10000 Ftért.2015. jún. 12. 14:51
1/4 Brenya válasza:
Itt csemegézhetsz 5 oldalon keresztül.: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Szerinted nem "csemegéztem"? Tapasztalatokra lenne szükségem, hogy ki mit tapasztal X-Y termékről.
2015. jún. 12. 15:27
3/4 Brenya válasza:
Akkor inkább teszteket nézzél(mert ami jó az egyiknek az nem jó a másiknak). Amúgy én "Genius" párti vagyok(de ez nem reklám akar lenni).
4/4 anonim válasza:
Tízezer alatt nemigen találsz minőségit a magyar boltokban (Ebayen annál inkább). Az egyetlen elfogadható a Logitech G100s, a többi csak gamernek látszó tárgy. Mert attól, hogy sok gomb van egy egéren, vagy hogy jól néz ki, vagy ezer színben világít, nem lesz gamer egy egér. Ahhoz minőségi szenzor, jó kapcsolók és igényes anyagok kellenek.
A legolcsóbb VALÓDI gamer egér a Steelseries Kana V2, amit jelenleg 10800 Ft-ért jelez legolcsóbban az árukereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!