Szerintetek kell a gép garanciájával foglalkozni?
Szeretnék pár dolgot kicserélni a gépemben, de még van rajta garancia.
Úgy gondolom,hogy semmi olyan nem fog tönkremenni amit garanciálisan cserélnének, ami kárt tehet pl. egy vírus azt meg úgyse fizetik ki.
Tehát igazából semmit sem veszítek,ha egy szakemberrel cseréltetek alkatrészeket, nem?
A garanciával tipikusan akkor kell foglalkozni, amikor már baj van.
Egyben vásárolt gépeknél van probléma, mert ott már a ház felbontásával is ugrik a garancia. Alkatrészenként vásárolttal nincs gond, mert ott addig él a g. amíg rendeltetés szerűen használod.
De ha most teszek bele egy jobb videókártyát akkor ugrik a garancia nem?!
Mert én így tudom, viszont gondolom úgysem megy tönkre semmi olyan ami miatt majd később kellene a garancia.
Mert én szeretnék alkatrészt cserélni, de akkor ugrik a gari, viszont lenne egy jobb gépem, és ezt mérlegelném,hogy melyik éri emg jobban?
Karácsonyra kaptam, le van ragasztva.
Még nem tudom mit vegyek bele, de erősebb videókártya kell, mert a mostani elég szar, ami egy Euronicses géptől telik (12 ezer forintos)
Szívás, akkor bizony ugrik a gari, ha felbontod. Hogy te mit gondolsz az kb mellékes, a hardverek nem a gondolattól mennek tönkre.
Valószínűleg egy silány táp van benne, mielőtt VGA-t cserélsz, azt is kellene.
Van itt egy jó szerviz ahol jól dolgoznak jó alkatrészekkel (azt nem mondom,hogy jó áron,de lehetne rosszabb is) és akkor ő úgyis megmondja,hogy mit kéne cserélni, hogy működik ez az egész, milyen ár (én ennyire nem értek hozzá,tehát valóban nem úgy fognak történni a dolgok ahogy én gondolom)
Csak mint mondtam,én azon gondolkozom,hogy megéri e ha ugrik a garancia, és lenne egy erősebb gépem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!