Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fn billentyűt, hogy lehet...

Fn billentyűt, hogy lehet bekapcsolni Acer laptopon?

Figyelt kérdés
Acer E1-532 laptopon eddig tökéletesen működött az Fn billentyű. Amikor a billentyűzetet törölgettem, a laptop bekapcsolt állapotában, megnyomtam egyszerre több billentyűt és azóta nem működnek az Fn billentyű lenyomásával működő funkciók (fényerő, hang, F1-F12). Milyen billentyűparanccsal lehet visszaállítani, hogy működjön, ahogy eddig? A Bios-on keresztül több okból nem tudom beállítani. Mivel valamilyen billentyű kombinációt nyomtam meg tudatlanul, ezért így is szeretném visszakapcsolni.
2015. jún. 9. 00:45
 1/2 donfetibo ***** válasza:

Nézd meg ezen a linket itt komplett leírást kapsz az összes billentyű ki osztásáról!!!☺☻

[link]

2015. jún. 9. 01:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos itt nincs feltüntetve, hogyan lehet az Fn billentyűt visszakapcsolni. Csak magukat az Fn billentyű kombinációkat ismerteti.
2015. jún. 9. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!