AspireV3 kérdése:
Mi a velemenyetek az ipad air 2 rol?
Figyelt kérdés
Szeretnek venni egy tabletet, ipad air 2 ot nezegetem nagyon de tablet teren nem vagyok otthon. Nezegettem asus, lenovo, samsung es mas tableteket is. Igazabol foglalmam nincs milyen lenne idealis szamomra. Internetezni, youtubezni, jatszani es filmezni hasznalnam java reszt. Mit ajanlotok nekem?2015. jún. 8. 23:29
1/11 anonim válasza:
Filmezni tableten nem olyan jó. Pici a képernyő. Egy ájped áráért rendes laptopot is vehetnél. Netezni is könnyebb vele, nem kell taperolni.
2/11 anonim válasza:
Ma jelentették be az iOS 9-et, ezúttal kifejezetten hasznos dolgokat tettek bele. Az általad felsorolt dolgokra egyébként tökéletes.
3/11 A kérdező kommentje:
Van laptopom, helyesbitek a filmezes inkabb utazaskor.
2015. jún. 8. 23:41
4/11 anonim válasza:
#1: Szerintem még mindig jobb egy 1536p-s 10"-es IPS kijelzőn filmet nézni, mint egy olcsó 15"-ös 768p-s TN panelen.
5/11 A kérdező kommentje:
Azert is ipadra gondoltam mert nagyon tetszik es kb feleve nyomkodok egy iphone 5s-t, bejott az ios.
2015. jún. 8. 23:43
6/11 anonim válasza:
23:42: Egyszer menj el moziba, nem csak felbontásból áll a világ.
7/11 anonim válasza:
De igen, ha olyan közel van a kép, mint egy laptop/tablet esetében. Moziban 4k-s projektorok vannak és távol ülsz, így analóghoz közeli képminőséget kapsz.
8/11 anonim válasza:
És mégis hány filmet raksz rá, mondjuk csak 1080p ben? Kettőt? Mert hogy több nem nagyon fér el rajta, a legfelső modell is csak 128gb s(btw még mindig nevetségesnek tartom, hogy ilyen pofátlanul sok pénzt elkérnek a plusz tárhelyért). Persze streamelheted is, csak épp lemerül az aksi mielőtt a film végére érnél. De valóban, filmnézésre a legjobb egy nagy felbontású kijelzővel szerelt tablet.
9/11 anonim válasza:
..mielőtt egy matek nindzsa belém kötne, azért írtam, hogy két filmet rak rá, mert feltételezem, hogy nem csak és kizárólag filmekhez használná a tabletet.
10/11 A kérdező kommentje:
igy van, a film az utolso :)
2015. jún. 9. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!