Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 50 Ezerből érdemes gépet venni?

50 Ezerből érdemes gépet venni?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor milyet lehet belőle venni/összerakni?
2015. jún. 8. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Használtan.

De egy jobb VGA már maga 38K. :/

Amit tehetsz, hogy jófogáson használtan nézelődöl. Majd egy kis idővel tuningolsz rajta aztán még jó is lehet a végén! :)

2015. jún. 8. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:

játékra nem igazán ha fejleszthetőséget nézem

viszont internet film zene lehet.

2015. jún. 8. 18:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából nekem egy olyan gép kellene amin lagmentesen tudom vinni a GTA IV-t legalább medium-on.
2015. jún. 8. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
oda kell minimum 3 giga ram de 4 jobb egy lga 775 -ős quad proci meg mondjuk egy hd 5750/hd 5770/ gts 450/gtx/gtx 460 videó kártya . mediumon milyen képfelbontást értesz ez alatt ? gta 4 elégé rosszul optimalizált game am.. 50 ezerből szerintem egy hd 5750 / hd 5770 es gépet lehet találni a le írtjaim alapján kompletten. mert azért nem mind1 hogy fél gépet veszel 50 ből vagy teljeset..de meg merem kockáztatni hogy valamivel modernebb konfigot is ki tudnék hozni persze használtan viszont akkor lehet minden alkatrészt mástól kell meg venni ott meg ugye a posta költség is halmozódik.
2015. jún. 8. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

ezzel talán nem is járnál rosszul. a táp nem valami minőségi de ekkora konfig nem okoz gondot neki szerintem 420-ból ha 220 at le ad :D

2015. jún. 8. 22:01
 6/8 A kérdező kommentje:
koszi mar kineztem egy gepet es csak abban remenykedem hogy nem fog elkelni azelott hogy meglesz a penz :-)
2015. jún. 9. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:
linkeld be azt a gépet mert az a feltételezésem nem értesz hozzá nagyon és ennél gagyibbat veszel.
2015. jún. 9. 12:43
 8/8 A kérdező kommentje:

[link]

ez lenne az :)

2015. jún. 9. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!