Számítógép "mágusok"! Segítség! Mi lehet a probléma?
Már egy ideje észrevettem, hogy "húzza" a képet a monitor, de most nagyon eldurvult... Mitől lehet ez? Kérlek segítsetek!
Nem tudom, hogy monitor hiba vagy pedig valami hardver vagy szoftver gond... vagy videókártya?
Remélem van valaki, aki már találkozott ilyennel!
én nem látok semmi problémát a képen.
bár van egy tippem, hogy mi lehet a problémád.
gondolom neked négyszög alakú monitorod van, a felbontás meg szélesvásznúra van állítva.
Jaj... én hülye, bocsi, gondolhattam volna, hogy PrintSreen-nel nem fogjátok látni... lefényképeztem, most már láthatjátok mi a gondom!
Légyszi segítsetek!!!! :(
No ez így már érdekesebb...
Lehet videókártya hiba, monitor hiba, de az is lehet, hogy meglazult a kábel - próbáld megigazítani a monitornál és a videókártyánál is a monitor kábelét, hátha segít - esetleg húzd is ki és dugd vissza. Ki kéne igázából próbálni egy haver monitorjával - ha ott jó, akkor monitor hiba, ha nem, akkor videókártya hiba.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:16
Húúúú köszi!!! Ha lehetne nem csak egyszer pontoználak fel!!! Ilyet... Én sem vagyok teljesen hülye számítástechnikából, meg már kérdeztem mást is, de ez, hogy meg lenne lazulva, nem jutott eszünkbe... pedig bejött! A monitornál jobban becsavaroztam, és voilá meggyógyult!!!
Köszi, köszi és megegyszer köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!