Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a www.szel...

Mennyire megbízható a www.szelessavkereso.hu?

Figyelt kérdés
Nem valami kamu,hihetek neki?
2015. jún. 7. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
az én utcámba beírt 220 internetszolgáltatót, uh nem tartanám túl megbízhatónak. (vidéki város, kertvárosi rész..)
2015. jún. 7. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor valami megbízható?
2015. jún. 7. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt irányítószám alapján lehet keresni, ez már jobbnak tűnik, de a lista után érdemes a szolgáltatóknál érdeklődni a pontosabb információk után.

2015. jún. 7. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a legmegbízhatóbb szolgáltató kereső.

Nagyon sokszor használtam már, és az esetek 90%-ban valós adatokat adott. Persze a legbiztosabb, ha magát a szolgáltatót kérded.

Első: azért adott ki ilyen sokat, mert az összes szolgáltató, összes csomagját kiírja. Például ha van kiépítve telefonhálózat az már vagy 10 szolgáltató 5 csomagja, mert sokan szolgáltatnak hurokátengedéssel. Emellett az összes mobilszolgáltató, összes csomagját is kiadja, ami szintén elég sok.

Sőt sokszor az üzleti, és otthoni csomagokat is külön veszi.

2015. jún. 7. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor oké.Köszönöm a válaszokat!:))
2015. jún. 7. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!