Miért van az, hogy a Minecraft a Team Extreme klienssel laggol, a MesterMC kliens pedig nem? (Bővebben lent. )
Kifejtem bővebben:
Korábban észrevettem, hogy mikor a MesterMc klienssel játszok, akkor csodaszépen fut a játék, tartja szépen a 255Fps-t és telsejen gördülékeny az egész.
Amikor Team Extreme klienssel (ez is Minecraft kliens) játszottam, akkor nagy laggokban éltem. (Hiába vettem fel 255Fps-re a játékot, egyszerűen Fps laggok voltak.)
Ezért ezután elterveztem, hogy telepítem az úgynevezett "Optifine" módot, ugyanis azt írták, hogy ez a mód segít megszüntetni minden laggot. Én hát letöltöttem és telepítettem. Egy kicsit javított az fps-en, de még mindig nem volt olyan gördülékeny az egész játék. Ezután elkezdtem keresgélni a MesterMc fájljai között és észrevettem, hogy a MesterMc is ugyanúgy 1.7.2-es Optifine módot használ. (Meg mellette Too Many Items módot, de ez most itt nem fontos.) És hát én ugyanazt a verziójú (1.7.2-es) Optifine módot letöltöttem, majd installáltam a Team Extreme kliensben. Ezután megnyitottam az MesterMC-t és a Team Extreme klienst és beállítotam mindent úgy, ahogy a MesterMc-n volt.
És most jön a pojén: EZ SEM SEGÍTETT! (Ugyanolyan laggos k@ki volt az egész.)
Szerintem a MesterMC még más különféle Fps javító módokat is rálökött az Optifine módon kívül és ezért ilyen gördülékeny az egész.
Az már biztos, hogy iskola végén a MesterMc kliens frissül 1.8-ra, ezért nem lesz baj.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha tudtok valamilyen jó Minecraft klienst, akkor írjátok le. Köszönöm!
Gépem: AMD Fx 6300-as processzor (6mag)
Asus Radeon R9 270 videókártya (Vram:2GB)
Ram:8GB
Tárhely:1tera
(Szerintem nem a gépemmel van a baj, mert akkor a MesterMC sem menne 255Fps-el, de azért gondoltam leírom.)
Ja... Marhára javított a helyzeten..
Úgy laggol a játék mint a kuvaannya..
adventurer111 te egy hülye kis
válaszoló vagy..
Mi a magyarázatod erre hogy laposvilágban 10-5 fps között van és van 1 full gamer pc számítógépem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!