Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Win 7emen a chrome alatt a...

Win 7emen a chrome alatt a youtuben megy a hang de sokszor a kép megáll és elkezd tölteni, mi lehet a baj? Mit frssítsek? :

Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Adobe Flash Player, Adobe Flash Player ActiveX és Adobe Shockvawe Player. Ez utóbbi a Chrome is használja, saját beépített Flash Playere van.

Innen töltsd le, zárj be mindent, töröld a régebbit (legegyszerűbb a Ccleanerrel az Eszközökből) és aztán telepítsd az újakat.

www.adobe.hu

2015. jún. 5. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: futtass le egy nagytakarítást. Chrome rengeteget szemetel.
2015. jún. 5. 17:28
 3/6 A kérdező kommentje:
adobe flash playert feltelepítettem és kezdettől fogva xar rajta a youtube videó, pedig nem rég telepítettem újra a windowst, egyből a chromet flash player és akad a kép...
2015. jún. 5. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
A Google telepítőt engedélyezted a tűzfalon? Azon keresztül kapja a frissitéseket a Chrome. Mivel saját Adobe Flash Playere van, azt is azon keresztül frissiti. Ha külső tűzfalad van (komplex védelem) (pl. valamelyik Internet Security vagy Eset Smart Security), azon is engedélyezni kell.
2015. jún. 6. 11:42
 5/6 A kérdező kommentje:
azt hol kell megnézni?
2015. jún. 6. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Startmenű/Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Windows tűzfal.
2015. jún. 6. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!