Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A játékoknál hogy lehet ilyen...

Bence2601 kérdése:

A játékoknál hogy lehet ilyen játékélményt elérni?

Figyelt kérdés
Most jelenleg a GTA 5-re gondolok de más is lehet. A lényeg az hogy van itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=Kr7WoZlVpzU És azért ezt linkeltem mert FPS módban jobban észrevehető, arra gondolok hogy akadás nélkül mikor fordítja a kamerát jobbra balra... Nagyon szépen megy! És lehet hülyeséget kérdezek de ez mitől van? Arra gondoltam hogy a 60 fps ha megvan akkor ilyen szép akadásmentes a játékélmény (a videó címbe is benne van h 60 FPS..), De gondolkodtam hogy lehet hogy a 4K miatt de ez valószínűleg hülyeség hiszen ő sem annyin játszik! A 60FPS-től van? És megint elnézést csak nagyon kíváncsi vagyok hogy majd a leendő gépemen is futna ilyen szépen (Leendő gépem: i5 4460, 8GB RAM, Gtx 970 vagy r9 290x nemtudom ezen gondolkozok most...)?

2015. jún. 3. 20:33
 1/2 anonim válasza:

A Nvidia drágább de több játékot támogat.

Az AMD olcsóbb de szerintem még az nvidia a jobb

Amúgy szerintem elég neked egy 960 anból egy 4 gb os is.

Néha jobb az mint egy 2 gb os 980

2015. jún. 5. 00:04
 2/2 anonim válasza:

Például nekem Pc-re és ps4-re is megvan és egy r9290x el játszom 2 gb és jól megy de egy nvidia jobb lenne.

EZért kértem karácsonyra egy 970 et :)

2015. jún. 5. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!