Internetes rouletten ha csalok megbüntethetnek érte (van egy tuti módszer! )?
A neten láttam egy módszert ( [link] állítólag tuti a nyerés de az U.S.A-ban börtönnel büntetik,DE IT AZT ÍRJÁK"könnyen és törvényesen lehet pénzt nyerni"
Csak hozzáértők írjanak mert ha büntetendő nem akarok börtönbe kerűlni!!!!
A válaszokat köszönöm!!
én kipróbáltam több mint 1,5 éve és elbuktam 48000,-Ft-ot
csak akkor próbáld meg ha nagyon sok pénzed van rá, ugyanis én azért buktam mert már nem tudtam egy idő után duplázni
mondjuk legyen X az az összeg, amivel kezdesz.
akkor, ha közel 100%os an akarsz nyerni, akkor kb 100X-el kell leülnöd játszani.
nah most ha már van 100Xed, akkor amit nyersz az nagyon kevés. és igy sem biztos, hogy nyersz.
Ez a stratégia Pétervári paradoxon néven ismert. Matematikailag azon alapszik, hogy annak az esélye, hogy végtelen játékból egyszer sem nyersz, nulla. Továbbá ha egyszer nyersz, akkor visszanyered az összes korábban feltett pénzedet plusz egy egységet.
A baj csak az, hogy exponenciálisan nő a feltett pénz, tehát kvázi végtelen pénzmennyiségre és időre van szükséged.
Matematikailag bizonyított, hogy várhatóan véges időben megálló martingál fogadási stratégiával a várható nyeremény nulla, ha egyébként a kifizetés igazságos (a pirosért 2-szeres pénzt fizetnit nem igazságos, mert a 37 számból csak 18 a piros, ami kevesebb, mint a fele). Persze általában a kifizetés a kaszinónak kedvez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!