Egy otthoni media és seed servert ubuntu. Lts verziót választottam transmisiondaemont tennék rá és valami dlna kiszolgálót, amit ssh (putty) szeretnék elérni, és hogy a windows megosztás és bajba vagyok?
Igen, bajban vagy, mert fogalmad nincs hogy mit akarsz, es foleg arrol, hogy hogyan akarod, arrol meg a legkevesbe, hogy mi micsoda.
Neked talaltak ki ezt: [link]
Az ubuntu feleslegesen bonyolult ehhez a feladathoz. Ha haziszervert akarsz, vegyel egy D-Link DNS-320-at, az kb. helybol tartalmazza a felsorolt funkciokat, amit meg nem, azt fun_plug-gal fel lehet ra pakolni.
transmission van benne, ha raksz bele. egy debian az egesz alapja, arra kb. azt pakolsz fel, amit akarsz.
meg ranezesre a google-t sem tudod hasznalni, 1 perc alatt talaltam meg ezt:
a transmission-daemon nem epp 'rocket science', 1 db konfigja van, egyszeru mint a faek, es ezer leiras van, hogy hogyan kell telepiteni. ismet csak gugli baratunkat hivnam segitsegul a helyedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!