Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A 2015-ös informatika érettség...

A 2015-ös informatika érettségi megoldott verzióját hol találom?

Figyelt kérdés
Középszint érdekelne

2015. jún. 3. 15:56
 1/7 tabaki ***** válasza:
2015. jún. 3. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Mintha az internetes keresés és érettségi követelmény lenne a szóbelire... Húzzál bele, bármilyen más tárgyból kérdezed ezt, nem akadok fenn rajta, de informatikából?

[link]

2015. jún. 3. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Az eduline nem forrás. Amit írtam, az a hivatalos.
2015. jún. 3. 16:30
 4/7 tabaki ***** válasza:
Ööö... hol is van benne a 2015-ös?
2015. jún. 3. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezek szerint még nem linkelték be, ami súlyos hiba, én meg lendületből írtam, mert mindegyik ott szokott lenni.

Ebben az esetben viszont a hivatalos oktatas.hu honlap felső részén található feltűnő "Aktuális érettségi feladatsorok" linket kéne követni, ami ide visz: [link]

Akárhogy is, aki informatikából érettségizik, attól elvárható, hogy ilyen kérdéssel megnézze az oktatas.hu-t.

2015. jún. 3. 17:13
 6/7 tabaki ***** válasza:
Nemigen látok különbséget a két PDF között, de igazad van :) Csak a hivatalos a hivatalos, keresni meg már középszinten is illenék tudni...
2015. jún. 3. 17:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezt megtaláltam, telefonon nem tudtam megnyitni a zip-et

javítási és értékelési útmutatót írt, nem gondoltam hogy benne vannak a fájlok is. Köszönöm azért, és ne haragudjatok!

2015. jún. 3. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!