Hogyan lehet olyan weblapot vagy blogot kesziteni, ami adott emberekrol szol? (bovebben lent)
Szoval a lenyeg,tudom, hogyan kell blogot kesziteni, de hogy tegyuk fel "kovacs pistirol xy" irok egy blogot, es azt szeretnem, hogy utana ha valaki beirja a keresobe (google), hogy "kovacs pisti xy" akkor az kiadja a kepeket, amiket feltoltottem rola?
Csinaltam blogot de ha beirom keresobe az adott nevet meg mindig nem ad ki semmilyen talalatot.
Ingyenes online tanfolyam.
Koszonom a valaszokat.
Viszont az en blogomon olyan emberek vannak akikre joforman semmilyen talat nincs, maximum egy-egy instagram vagy facebook kep, ezert logikusan ugy gondoltam, hgy ablog kepei fognak megjelenni, de nem igy tortent
Arról nem is beszélve, hogy ehhez idő kell. Hetekbe telhet, mire egy induló oldal előre kerül a találati listában. A keresőoptimalizálás egy összetett dolog! Függ a látogatottságtól, az oldaladra mutató linkektől, az egyedi leírásoktól, stb...
Egyébként az adott személyek beleegyezésével/hozzájárulásával készítesz róluk blogot? Fotók készítéséről tudnak? Ha nem, akkor csúnyán megütöd a bokád. (Jó esetben csak törlik a blogot. De én a helyükben fel is jelentenélek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!