Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet betűtípust váltani...

Hogy lehet betűtípust váltani Windows 8.1-nél? Az meg van, hogy hol vannak a betűtípusok látom is őket, de ott csak az van ott, hogy megjelenítés, elrejtés stb, de hogy hogy tudok arra váltani az nincs.

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem Windows 8-ban már nem lehet menüből állítani. Regeditben (Windows registry nézegetője) lehet állítani szerintem.
2015. jún. 2. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics

Valószínűleg itt tudod állítani a betűtípusokat (IconFont MenuFont stb.), ugyanazt csinálja, minjt a Win7-ben ez a menü:

[link]

Az az egy baj van vele, hogy ilyen hexadecimális formában tárolja a Fontok nevét, úgyhogy kerestem hozzá egy leírást+progit, amivel egyszerűen át tudod alakítani a betűtípus nevét ilyen kóddá:

[link]

2015. jún. 2. 21:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, azért kérdeztem, mert chrome-ba dőlt betűs, de az asztalon, meg jók a betűk és nem tudom sehogy megoldani, szerintetek ezzel jó lesz?
2015. jún. 2. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Az teljesen más tészta.

A böngészőkben úgy van, hogy meg vannak adva mik az alapértelmezett betűtípusok (talpas, talp nélküli, stb.).

A Chrome beállításait megnyitod, és rákeresel arra, hogy betűtípus. Csak azt kell állítani.

2015. jún. 3. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!