Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok valami segítséget...

Tudnátok valami segítséget adni azzal kapcsolatban, hogy hogyan készítsek AMV-t (anime music video)?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnek készíteném ajándékba és nagyjából két héten belül készen kéne lennie, de még sosem csináltam. Segítsetek!

2015. jún. 2. 20:13
 1/5 anonim válasza:
100%
Először is tudnod kell hozzá vágni. Egy filmszerkesztő program beszerzése mindenképp szükséges. Megcsinálhatod a legalapabb Moovie Maker-rel, de én inkább a Sony Vegast vagy az After Effekt-et ajánlom. Érdemes alapanyagnak felirat nélküli animét letölteni, mert nagyon illúzióromboló ha ott van. De ha nem találsz a vágóprogrammal(több megoldás is van) el tudod tünteni róla. A másik nagyon fontos, hogy a filmrészleteket a zenéhez ütemezd. Azzal lehet igazán jó összhatást elérni.
2015. jún. 2. 22:12
 2/5 tabaki ***** válasza:
100%

Sajnos, a két hét akkor is szörnyen kevés lenne, ha értenél hozzá. Szerintem annyit tudsz tenni, hogy kivágott részleteket egymás után teszel esetleg valami effektekkel váltogatva (és igen, a vágással a zenéhez igazodva, mert egyébként sehogy sem fog kinézni). Erre elegendő lesz a Movie Maker, a drága profiprogramok használata most még ágyúval verébre.

A tisztességes munkához csak akkor gondolkodj egy-két hétben, ha már nagyon jól kezeled valamelyik programot, mert pusztán a videó megtervezése és módszeres fölépítése is elvihet ennyit, akkor is, ha egyéb gondod nem akad a szerkesztéssel.

Átvezetésekhez, betétekhez hasznos lehet a Miku Miku Dance, de ezt is csak későbbi hasonló munkákhoz ajánlanám, mert az a két hét az alapok megtanulására is rámegy.

MMD oldala:

[link]

További segítség a tanulásához:

[link]

2015. jún. 3. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

A Sony Vegas 8.0-át könnyen tudod használni.

A minőségre figyelj oda, ne 240P-s részleteket adj az AVM-hez, illetve figyelj az ütemezésre.

Nem tudom, hogy te mennyire tudod, de egy rossz minőségű AVM-től még az életkedvem is el szokott menni.

2015. jún. 3. 14:28
 4/5 anonim válasza:
Milyen lett?:)
2015. jún. 15. 15:47
 5/5 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat! És bocsánat, hogy ilyen későn írok választ. Nagyon sokat segítettetek. Örült neki a barátnőm, azt mondta, van még mit fejlődnöm, de elsőre nem rossz! Még egyszer köszi és bocsi! ;) :D
2015. dec. 29. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!