Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy raspberr...

Mit lehet kezdeni egy raspberry Pi-vel?

Figyelt kérdés
hogyan lehet felhasznalni, es hogyan lehet kihozni belole a maximumot?
2015. jún. 1. 10:56
 1/6 Tengor ***** válasza:
100%

Csinálhatsz belőle média szervert, torrentező gépet, mini webszervert. Persze csináltak már belőle intelligens otthon vezérlőt, robot vezérlést.

Persze akár el is adhatod nekem, mert épp keresek egyet :)

2015. jún. 1. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

mit lehet? könnyebb a "mit nem"-re választ adni... :)

nagyon sokoldalúan lehet felhasználni, én pl vékonyklienst illetve biztonsági rendszert akarok belőle építeni (ehhez akarok venni majd 1-2 darabot a pi2-ből)

a korlátokat inkább az szabja meg, melyik verziód van.

inspirációnak:

[link]

2015. jún. 1. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt viszont tudni kell, hogy annak ellenére, hogy a népszerűbb netes médiumok időről időre lehozzák, hogy ez egy teljes értékű számítógép 35 dollárért, ez hülyeség.

Nagyon széles körben használható, de még a 2. verzió sem képes kiváltani egy asztali PC-t, sajnos már a gördülékeny netezés is gondot okoz neki.

Más részről viszont mocsok sokoldalú, hiszen tényleg rengeteg mindenre használható, az előző linkje is remek, én ezt szoktam linkelni:

[link]

G.

2015. jún. 1. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Az ARM proci miatt inkább teljes értékű "tablet"-nek vagy "mobil"-nak hívnám. A böngészés a nagy memóriaigény miatt kicsit nehézkes rajta az igaz, de irodai feladatokra akár meg is felelhet... :) (pár évvel ezelőtt ettől gyengébb gépeken dolgoztunk)
2015. jún. 1. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazad van, mobileszközként értelmezve sokkal jobban megállja a helyét a cucc.

G.

2015. jún. 1. 11:49
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, es sajnos meg nekem sincs ilyen jatekom, csak elgondolkoztam azon, hogy ha lenne mit kezdhetnek vele
2015. jún. 1. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!