Ambruzzi kérdése:
Hogyan tudnék Ps1 játékokat kiírni lemezre?
Figyelt kérdés
ps,12015. jún. 1. 10:19
1/11 Brenya válasza:
Egy pc (cd-dvd író-val) és egy másolóprogrammal.
2/11 A kérdező kommentje:
Kiírtam már 4db cd-t de semmi azt írja ki a ps hogy PLEASE INSERT PLAY STATION CD ROM mi lehet a hiba?
2015. jún. 1. 11:21
3/11 anonim válasza:
chipelve van?anélkül csak a gyári lemezek fognak menni
4/11 A kérdező kommentje:
Igen mert az egyik havertól kaptam és neki a Crash volt másolva és neki ment a másolt nekem nem és nem tudom miért.Letudnád írni részletesen hogy hogy írjam ki.
2015. jún. 1. 11:44
5/11 A kérdező kommentje:
Írtam privát üzit.Válaszolj légyszives fontos lenne.
2015. jún. 1. 12:14
6/11 A kérdező kommentje:
Tudnátok segíteni hogy hogyan írjak ki ps1-re lemezt??? Mert már elrontottam 5db lemezt ezzel.
2015. jún. 2. 13:04
7/11 Brenya válasza:
Vagy lemezkép-ként kell kiírni vagy a clonecd nevű programmal.: [link]
8/11 A kérdező kommentje:
RÉSZLETESEN LETUDNÁ VALAKI ÍRNI HOGYAN KELL PS1-RE KÍIRNI JÁTÉKOT PL A DRIVER 2-ÖT ÚGY HOGY AMIKOR BERAKOM A PS-BE LE IS JÁTSZA AZT A VÁLASZOKAT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM! :)
2015. jún. 2. 19:19
9/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam Clon Cd-vel Neroval Alcohol 120-al de semmi nem történt kiírtam ztán beraktam a psbe és aztán please insert play station cdrom ezt írta ki.
2015. jún. 2. 19:23
10/11 Brenya válasza:
Kipróbáltad az általad írt lemezt a barátodnál. Szerintem a te géped nincs feltörve ezért csak gyári lemezt fogad el. Nem a lemezt kell feltörni hanem a gépet(és jobb ha tudod, hogy ezt a törvény bünteti mivel jogsértő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!