Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a WoW-hoz van tört szerver,...

Ha a WoW-hoz van tört szerver, akkor Diablo 3-hoz miért nem tudnak csinálni?

Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a Blizzardos fiúk már okosabbak. Hehe.
2015. máj. 31. 18:04
 2/9 Tengor ***** válasza:
42%
Ahogy #1 írja. Fejlődik a védelem, a hozzád hasonló suttyók miatt.
2015. máj. 31. 19:19
 3/9 A kérdező kommentje:

Remélem magadról beszélsz!

Egyébként nem kalózkodás miatt kérdeztem, csak furcsállom a dolgot, Te suttyó! :)

2015. máj. 31. 20:03
 4/9 Tengor ***** válasza:
36%
Hát persze...
2015. máj. 31. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Meg tudnák csinálni, de minek? A diablo 3-at egyszer kell megvenni, nincs előfizetési díj mint a WoW-nál. Ezért nem csinálnak.
2015. máj. 31. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
mert nincs értelme. 1-szer megveszed (már nem is drága) és kész. rohadt gyorsan lehet fejlődni, lvl1-ről lvl70 para400 kb 4 nap alatt lett meg nekem s3-ban. griftben meg összeszedek kb óránként 40 legendaryt
2015. jún. 2. 17:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

Viszont szinte minden olyan játékot feltörnek, amit "egyszer meg kell venni", akkor ezt miért nem? :D

2015. jún. 4. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert minden adat a Blizzard szervereiről áramlik a kliensekbe. Ha esetleg egy Blizz alkalmazott letöltené ezeket és feltenné netre publikusan, de úgy nem csak 25 GB lenne a játék :D

Én egyébként leszedtem valahonnan egy törtverziót, haza is vágta a gépet...

2015. júl. 24. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja és szerintem lassan lesz valami akció, vagy árcsökkentés. Bár nagyon időtálló és jó szavatossággal rendelkező játék, de az alapjáték már három éves. Elképzelhető, hogy lejjebb megy az ára, vagy lesz valami nagyobb akció Black Fridaykor és karácsonykor. Most is le van/le volt árazva battle.neten, de ott alapól 40 € és levitték 20 €-ra, boltokban meg 10k körül mozog. De most éppen a Starcraft II van elég jó áron a boltokban.
2015. júl. 24. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!