Számítógép hibaüzenet indításkor?
Bekapott valami vírust a gépem, azóta vírusos üzeneteket küld mindenkinek a nevemben Facebookon. Lefuttattam a spyhuntert , de mivel nem voltam regisztralva , letoroltem. Törlés végén kidobott egy kis ablakot amin OK es REBOOT. feliratok voltak. mivel nem v.
csinalt semmit ha az okra kattintottam, igy ramentem a reboot-ra es újraindult a gép , és azóta ha beindul hibaüzeneteket ír ki fekete alapon. Képet nem tudok küldeni telefonról, de megpróbálom még egyszer. Mit tehetek?
Leírnám azoknak, akik ugyanebben a cipőben járnak.
Először is : NE TÖLTSÉTEK LE A SPYHUNTERT! Ez egy vírusirtónak álcázott vírus. Indítsátok el a telepítő cd-t, menjetek a számítógép javítására, majd a parancssor begépelésére . Adjátok meg a képernyőtökön látható parancssort , és ezek után befog kapcsolódni a gép. Ha ez megtörtént , telepítsétek újra a gépet, de minimum futtassatok le a Malwarebytes Anti-Malware-t , és töröljétek le a Spyhuntert ezzel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!