Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meik a legjobb UNIX alapu...

123krisz123 kérdése:

Meik a legjobb UNIX alapu OP-rendszert?

Figyelt kérdés
Meik a legjobb UNIX alapu OP-rendszert az elsajátitás céljából?.. én egy kezdö linuxos vagyok, még barátkozok a rendszerrel.. kiváncsi vagyok mit ajánlato.

2015. máj. 29. 19:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Tök kezdőnek egy Ubuntu vagy Mint ideális.
2015. máj. 29. 19:19
 2/16 anonim ***** válasza:

Nincs legjobb, sokféle van és kinek mi tetszik.

De valóban kezdőknek Ubuntu vagy Mint az ideális.

2015. máj. 29. 19:28
 3/16 anonim ***** válasza:
41%

A Linux nem Unix alapú rendszer hanem Linux-szerű.

Unix alapú:OS X és a Solaris ami ismertebb.

Linux-szerű:BSB,Linux Disztrók

Mert a Linux kernel szintén egy Linux-szerű rendszerből a Minuxból alakult ki egy GNU kernelel és arra épülnek a különböző Linux disztrók.

A legjobb Unix-szerű a Linux

A legjobb Unix alapú az OS X

2015. máj. 29. 19:33
 4/16 anonim ***** válasza:
14%

Forrást elfejtettem: [link]

[link]

2015. máj. 29. 19:34
 5/16 anonim ***** válasza:
53%
Tudtam, hogy lesz egy Stallman copycat, aki elkezd okoskodni... Elfelejtetted odaírni, hogy nem linux, hanem gnu/linux, baze.
2015. máj. 29. 19:36
 6/16 anonim ***** válasza:
Egyet értek hogy ez a 2 Linux disztró jó kezdő Linuxosnak.Nem okoskodni jöttem...
2015. máj. 29. 19:39
 7/16 anonim ***** válasza:
A kérdező szempontjából gondolom annyi a lényeg, hogy a UNIX terminal ugyanúgy működjön, az meg 99,9%-ban megegyezik az összes Linux disztroban és OS X-ben, azt válaszd, amelyik neked tetszik, és stabil, ha asztali gépről van szó, akkor mindennek jól kell futnia, bizonyos laptopokon egyes Linux disztrok már kicsit rigolyásak tudnak lenni.
2015. máj. 29. 19:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Egyébként ha asztali gépen intel - nvidia kombinációd van, akkor van rá kb. 90% esélyed, hogy az OS X is megy, a hálózati kártya már neccesebb, de én megpróbálnám, ha érdekel.
2015. máj. 29. 19:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom a Hackintos project elég jól megy és egyre több hardware-t támogat.De az AMD-t még mindig nem szereti.
2015. máj. 29. 20:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Így van, amíg munkára használtam az asztali gépemet, addig azon is OS X futott, hibátlanul. Pedig nem is úgy válogattam össze annak idején, teljesen random Intel-nVidia konfig.
2015. máj. 29. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!