123krisz123 kérdése:
Meik a legjobb UNIX alapu OP-rendszert?
Figyelt kérdés
Meik a legjobb UNIX alapu OP-rendszert az elsajátitás céljából?.. én egy kezdö linuxos vagyok, még barátkozok a rendszerrel.. kiváncsi vagyok mit ajánlato.2015. máj. 29. 19:18
1/16 anonim válasza:
Tök kezdőnek egy Ubuntu vagy Mint ideális.
2/16 anonim válasza:
Nincs legjobb, sokféle van és kinek mi tetszik.
De valóban kezdőknek Ubuntu vagy Mint az ideális.
3/16 anonim válasza:
A Linux nem Unix alapú rendszer hanem Linux-szerű.
Unix alapú:OS X és a Solaris ami ismertebb.
Linux-szerű:BSB,Linux Disztrók
Mert a Linux kernel szintén egy Linux-szerű rendszerből a Minuxból alakult ki egy GNU kernelel és arra épülnek a különböző Linux disztrók.
A legjobb Unix-szerű a Linux
A legjobb Unix alapú az OS X
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Tudtam, hogy lesz egy Stallman copycat, aki elkezd okoskodni... Elfelejtetted odaírni, hogy nem linux, hanem gnu/linux, baze.
6/16 anonim válasza:
Egyet értek hogy ez a 2 Linux disztró jó kezdő Linuxosnak.Nem okoskodni jöttem...
7/16 anonim válasza:
A kérdező szempontjából gondolom annyi a lényeg, hogy a UNIX terminal ugyanúgy működjön, az meg 99,9%-ban megegyezik az összes Linux disztroban és OS X-ben, azt válaszd, amelyik neked tetszik, és stabil, ha asztali gépről van szó, akkor mindennek jól kell futnia, bizonyos laptopokon egyes Linux disztrok már kicsit rigolyásak tudnak lenni.
8/16 anonim válasza:
Egyébként ha asztali gépen intel - nvidia kombinációd van, akkor van rá kb. 90% esélyed, hogy az OS X is megy, a hálózati kártya már neccesebb, de én megpróbálnám, ha érdekel.
9/16 anonim válasza:
Ha jól tudom a Hackintos project elég jól megy és egyre több hardware-t támogat.De az AMD-t még mindig nem szereti.
10/16 anonim válasza:
Így van, amíg munkára használtam az asztali gépemet, addig azon is OS X futott, hibátlanul. Pedig nem is úgy válogattam össze annak idején, teljesen random Intel-nVidia konfig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!