Valaki ismeri ezt a tankos játékot?
Figyelt kérdés
Már elég rég játszotam vele, ezért csak egy leírást tudok az elejéről. Egy tankal vagy és az elején egy iylen vörös sziklafalal körbekerített helyen kell lelőni ellenséges tankokat aztán mész át egy kő hídon az előzö rész felett. A következő résznél pedig van egy nagy kapú amit kinyitsz és a másik oldalon meg a kapunál vannak tankok, kicsit előrébb meg épületek és az épületek tetejéről is lőnek rád. Már elég rég játszottam vele szóval csak enyit tudok, Kb egy 10 éves játék lehet vagy több. Vagy egy GameStar-os vagy egy olyan CD-n volt rajt amin van egy csomó játék és a CD fekete, piros írással. Könyvtárból kölcsönöztem még annó a CD-t, csak az a baj hogy azok már nincsenek meg a könyvtárban.2015. máj. 29. 14:51
1/1 A kérdező kommentje:
Mind 1, egy másik oldalon megtaláltam, ha valakit érdekel a játék neve Recoil (1999)
2015. jún. 4. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!