Hogy hivják az a munkát akik a például unreal enginel dolgoznak? Mert nem hiszam hogy a programozok azt használják vagy a designerek.
Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 12:38
1/2 anonim válasza:
Fejlesztés közben elég sokan használják, animator, environment artist, gameplay designer, programozó, stb..
2/2 A kérdező kommentje:
Tehát nincs rá külön munka?:( mert én nagyon élvezem azt használni és reménykedtem benne hogy ez is lehet a munkám. És ha ez is lenne akkor ezek szerint csak tanárként lehetne, ami meg elég unalmas(legalábbis nekem mert nem kell semmi kreativitás hozzá csak folyamatosan ugyanazt kell megtanítani(javits ki ha valmiben nincs igazam)).
2015. máj. 29. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!