Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen gépházat...

Bence2601 kérdése:

Szerintetek milyen gépházat válasszak Gamer-PC-hez?

Figyelt kérdés

Azt szeretném hogy ha meglesz egyszer az erős gépem akkor ne csak belülről, de kívülről is legyen erős! [link]

Ezt a gépházat néztem ki a múltkor és nagyon tetszik, csak az a baj hogy a neten azt olvastam hogy már nem árusítják... És nem találtam olyan gépházat ami ennyire tetszett volna! Ami fontosabb:

-Jól szellőzzön

-Legyen az elején 1 vagy 2 USB csatlakozó

-A határ legyen mondjuk max. 20 ezer Ft

-A gépház szélessége max. 190mm (19cm)

-A gépház oldala legyen átlátszó(nem muszáj)

-A led ne kék hanem piros legyen(nem muszáj)

2015. máj. 27. 20:11
 1/8 Pitrik ***** válasza:

[link]

Vagy

[link]

A kettő közül én az első számítógép házat venném, de ez a Te döntésed.

2015. máj. 27. 21:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem mind a kettőt és mind 2 jól néz ki, csak az a baj hogy 20 cm szélesek és nem tudom elfér-e majd... Az ára jó és jól is néznek ki. Köszönöm a választ szerintem az első lesz az amit keresek :D Az 1 db ventillátorral jól szellőzik? Arra lennék még kíváncsi
2015. máj. 28. 07:22
 3/8 Pitrik ***** válasza:
Érdemes lenne bele venni legalább még 1-2 12cm-es ventinlátórt. De persze, egy igen jó ház.
2015. máj. 28. 13:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, viszont a fordulatszám mennyi legyen minimum? vagy minél magasabb annál jobb? És gondolom ház hűző legyen (ne processzor meg ne videokártya hűtő...). És láttam elég kemény árakért is, te/ti mit ajánlasz/ajánlotok? Ne legyen drága és Jól hűtsön :)
2015. máj. 28. 19:35
 5/8 b4r4thg ***** válasza:

Ez tényleg nagyon ütős:

[link]

Ennek ja jól látom, van egy venti az elejében, az bőven elég neki, nem kell bele plusz.

2015. máj. 28. 19:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem a fehér dizájnos thermalake tetszik (az első válaszolónál link) :D Olvsatam kicsit: szellős és jó ár-érték arány de az elejére valaki tudna mondani egy ventillátort ami nem drága és jól hűt? :)
2015. máj. 28. 20:54
 7/8 Pitrik ***** válasza:
Elég neki egy 12cm-es. Link: [link]
2015. máj. 29. 13:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsó válaszolótól köszönöm a ventillátor választásban való segédkezést :)
2015. máj. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!