Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért dob ki mindig a Win 7...

Miért dob ki mindig a Win 7 telepítő 0x80070570 hibakóddal?

Figyelt kérdés

Használtam vettem egy HP ZBook-ot 12GB RAM-al amin 32bites(!!!) oprendszer volt. Nyilván első dolgom egy 64 bites rendszer telepítése volt. De a fálok kibontásánál, olyan 5% körül megáll 0x80070570 hibakódra hivatkozva (hiányos vagy sérült fájl).

Próbáltam már 3 különböző Win 7-et is de mindnél ugyan az.

Futtattam memóriatesztet is de semmi baj.

Mit tehetek?

2015. máj. 26. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:

minimális googli után azt tanácsolják, hogy vegyél ki ramot. Kezdetben a 4est, majd ha úgyse jó, akkor a 8ast (gondolom így van belerakva).

Máshol írták, hogy lelehet mégsézni a hibaüzenetet, és utána az újratelepítés gombbal elindítani megint, csak ne indítsd újra előtte.

2015. máj. 26. 17:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Már próbáltam a RAM-os megoldást de semmi. Ha a 4es van bent minden ugyan az, ha a 8as akkor be se jön a kép.

Az újraindítás nélküli telepítésnél meg vagy kékhalál vagy ugyan úgy hiba.

2015. máj. 26. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!