Ha játszok egy játékkal laptopomn és lenyomom a bal Alt gombot, és hozzá egy betűt, hangot ad ki?
Figyelt kérdés
És zavar ez a hang amit hallok... Hogy leehtne megondani, hogy az alt+w és bármilyen alt+valami gomb esetén ne biggyegjen a gomb? Csak elég idegesítő, és szeretnék úgy játszani, hogy nem idegesít fel...2015. máj. 25. 18:17
2/12 A kérdező kommentje:
Nem értem... Most akkor mit csináljak, hogy játék közben ha mozgok az alt+w vagy alt+a kombinációval akkor ne adjon ki ilyen idegbetegséget okozó bigyegést? Ha ilynkor nyomom le, nem ad ki semmilyen hangot, csak játék közben... Mert hát miért ne idegesítsen valami...
2015. máj. 25. 18:24
4/12 A kérdező kommentje:
win7em van. És nem találok ilyet.
2015. máj. 25. 19:59
5/12 A kérdező kommentje:
ennek mi köze van egyáltalán ahhoz, hogy bigyegő idegesítő hanggal zaklat a gépem, ha lenyomom az altot? Azt se tudom mi ez a beragadó bilentyű... Ha ötször lenyomom a shiftet és bekapcsolom, akkor a karakterem megáll egy helybe, és "lefagy kb"
2015. máj. 25. 20:02
6/12 A kérdező kommentje:
ááá köszi, megoldottam, nincshang! :D
2015. máj. 25. 20:03
7/12 anonim válasza:
Na ugye :)) nincs mit :)
shift 5x
8/12 A kérdező kommentje:
PFFF.. DE VAN K***OTT HANG de hiába nyomtam be hogy ne legyen -.-"
2015. máj. 25. 20:08
9/12 A kérdező kommentje:
minden állapotjelző hanggal kapcsolatos cuccot kipipáltam, és mégis adja a k..ott hangot... f..om kivan már.
2015. máj. 25. 20:09
10/12 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy felugrik valami, vagy tálcára rakja, hanem az, hogy ha megnyomom az alt gombot, és hozzá akármilyen betűt, kiad egy biggyegű hangot, de mindjárt kettérúgom a laptopomat. Nem lehet ezt a hangot kikapcsolni valahogy? Nem akarok minden egyes futásnál (alt+w) egy ilyen biggyegő hangot is hallani a háttérben.
2015. máj. 25. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!