Erek kérdése:
Iphone 6 vagy samsung galaxy s6?
Figyelt kérdés
melyik a jobb ?2015. máj. 24. 21:52
1/4 anonim válasza:
Relatív. Az iphone rendszere (iOS) butáknak készült, az Android rendszer meg olyanoknak, akik szeretnek saját maguk uralkodni a telefon felett.
Én egyik telefont se szeretem, mert ettől függetlenül a samsunggal nincsenek jó tapasztalataim, az iPhone meg túlságosan korlátozza a szabadságomat. Szóval én a kettő közül egyiket se választanám, de ha mindenképp választanom kéne, akkor az iphone lenne, hogy jó pénzért el tudjam adni.
2/4 anonim válasza:
Bocs, rosszul fogalmaztam: nem butáknak készült, hanem átlagosnál alacsonyabb technikai tudással rendelkezőknek.
3/4 anonim válasza:
nekem 4 napja van meg a galaxy s6 edge, és nagyon gyors, marha szép képeket készít még sötétben is. A játékok akadásmentesen futnak rajta mint pl: nova3 ami az s4emen gyakran akadozott, éles szép kép, nagyon szép a külseje főleg élőben, ezért is vontam be az elejét meg a hátulját a kamerával együtt a nanoshine bevonattal mert nem szeretném hogy karcos legyen de azt sem hogy tokkal elcsúfítsam. 1 baja van bár ez lehet csak nekem hogy nagyon könnyű a telefon kézben tartva és ez nekem mindig is olyan érzést keltett mintha gagyi lenne.
4/4 anonim válasza:
én azért nem szeretem a könnyű telefonokat, mert könnyebben elejtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!