Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letudná-e valaki irni hogy a...

Letudná-e valaki irni hogy a vinyot hogy kell teljesen üresre rakni hogy semmilyen adat semmilyen op. Nincs rajta tehat tok ures mintha bolti lenne?

Figyelt kérdés

2015. máj. 24. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha üres akkor miért akarod üresre rakni ?
2015. máj. 24. 21:59
 2/10 fersk ***** válasza:
2015. máj. 24. 22:11
 3/10 donfetibo ***** válasza:
Simán berakod a gépedbe és ott leformázod de nem gyors formázással hanem lassú formázással!!!☺☻
2015. máj. 24. 23:13
 4/10 A kérdező kommentje:
akkor ha leformázom semmi sem marad rajta sem adat sem az op?
2015. máj. 25. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Köszönöm a kérdezőnek hogy erőteljesen nyomkodta a piros pacsit.

Egyébként félre értelmezhető kérdés volt. azért kérdeztem rá !!

[link] letöltöd ki irod imageburn al ,lemezkép irása lemezre funkció, beállitód hogy cd röl boot oljon megkeresed a lemezen a formatálás funkciót és leformázod.

Van, vagyis kell lenni egy lowlevel format funkciónak a cd n ha azal leformázod alacsony szinten akkor valoban olyan lesz mint a gyári

2015. máj. 25. 11:18
 6/10 A kérdező kommentje:
koszi.es milyen piros pacsit nyomkodtam nemnyomkodtam en
2015. máj. 25. 11:39
 7/10 anonim ***** válasza:

A piros lefelé mutató hüvelyk ujj ra gondolok GYK s elnevezés (pacsi)

Akkor valaki trolkodot de legalább magyarázza meg hogy egy vissza kérdést minek kell negatívra venni hiszen az ember azért kérdez vissza hogy a lehető legpontosabb és leg célravezetőbb választ tudjon irni érthetöen és tömören.

2015. máj. 25. 11:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Milyen visza kérdést,tudja mi az a kérdő jel,tudtom szerint én nem raktam kérdő jelet,már bocsánat tanuljon meg olvasni.
2015. máj. 25. 13:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja elnézést félre értelmeztem azt amit utoljára irt.
2015. máj. 25. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha üres akkor miért akarod üresre rakni ??

adat semmilyen op. Nincs rajta tehat tok ures mintha bolti lenne?

2015. máj. 25. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!