Szerintetek egy Auchanban vásárolt gép elbírja a GTA IV-t?
Az unokatestvérem vett egy ilyen gépet, és kért tőlem játékot, én meg párat ingyen odaadok majd neki, de beígértem a GTA IV-t is, viszont egy másik ismerősöm megvenné azt, így inkább pénzé tenném, de mivel már beígértem csak abban reménykedem,hogy nem fut azon a gépen és eladhatom.
Nem akarom azt mondani,hogy inkább eladom, beígértem ingyen ha viszi oda is adom neki, de azért nem bánnám ha mégis inkább pénzé tehetném.
Annyit tudok a gépről,hogy 80 ezerbe került, de ugye jól gondolom,hogy ezek nem nagy tudású gépek, és egy ilyen játék már sok neki?Elve nem is játékra vannak tervezve...
80 ezer forint és előre összerakott gép.
Valószínűleg el fog rajta indulni, de azt garantálni tudom, hogy játszhatatlan lesz. Nagyon el van szúrva az optimalizációja. Nekem olyan gépem van, ami durván kétszer erősebb, mint bármi, ami a PC-s GTA 5 megjelenésekor kapható volt, és ennyi év és számtalan patch után, sokszor meg tudom számolni a képkockákat. Gyakorlatilag beállításoktól függetlenül.
A 80 ezer forintos achuan gépbe belefér egy Pentium az integrált GPU-jával és 2-4GB RAM-mal. Nagy szerencsével valami nagyon csöves OEM kártyával. Azt a GTA IV megeszi reggelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!