Kcsaba33 kérdése:
Videonézéskor mindig újraindulgat a gépem? Mi lehet a baj? Mikor szokott ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
1 éves a gépem,szinte új benne minden.A windows 7-et is újratelepítettem.
De ez sem oldotta meg a problémát.
Ramokat(2X4GB kingmax 1600mhz)is teszteltem.Külön-külön.
Új a táp.(Chieftec 500W)
Programok sem ütközhetnek,mert még nincs semmi telepítve.
Leginkább videólejátszáskor indul újra,de már volt,hogy mikor semmi nem ment rajta akkor is újraindult...
Mi lehet a teendő?Esetleg valami jó tesztelő progi stb...?
2015. máj. 22. 22:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem videokártya probléma. Próbáltad játék közben is? Elméletileg akkor is kell csinálnia, sőt a videók sokkal kevésbé terhelik le a videokártyát, mint a játékok.
2/3 anonim válasza:
Semmi köze a videó kártyához, a processzor lesz a ludas. BIOS-ban nézd meg, hogy hány fokos, amikor újraindul a gép, szedd ki a gépből, pasztázd újra, és szerintem jó lesz.
Ha nem, akkor proci csere.
3/3 anonim válasza:
Mármint ne akkor szedd ki a gépből, amikor újraindul, hanem a hőmérsékletet nézd meg olyankor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!