Monitor túlmelegedés?
Figyelt kérdés
Van egy monitorom,ami az el múlt időben folyamatosan kikapcsolt. Elvittem szervízbe,azt mondták megcsinálták,elkértek 3000Ft-t. Amint bekapcsoltam a gépet,jó volt de 5 perc után elment a kép, fekete lett ugyanúgy. Aztán vártam;10 perc után meg visszajött. Fél óra megint jól megy, majd elmegy. Most levettem a fényerőt és most jó,de van,hogy így is elmegy. Nem melegebb mint máskor,de azt hittem megtalálták az okát szóval nem tudom visszavigyem-e a szervizbe.2015. máj. 20. 18:37
1/5 A kérdező kommentje:
?ég annyi,hogy először azt hittem a gépnek van baja,de mivel a monitor kikapcsol és nem azt írja,hogy No Signal nem hiszem, hogy az lenne a hiba,ráadásul elég új a videókártya.
2015. máj. 20. 18:37
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy, lehet nem ide tartozik, de az ugye normális,ha 3 óra használat után kb 35-40 °C-os lesz?
2015. máj. 21. 19:32
4/5 anonim válasza:
Monitortól függ... a 24"-os 1920x1080-as hp-m totál hideg akármennyit használom, a 30"-os 2560x1600-as Samsung felmelegszik 40C-ra is ha egész nap megy.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát,ez azért annyira nem komoly monitor egyszerű 17"os. Most,hogy levettem 50%ra a fényerőt bírja. Aztán ha majd végleg kifújt, akkor veszek újat,mert szerintem a szerviz már cssk drágább lenne.
2015. máj. 21. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!