Nagyáruházakon kívül lehet még valahol asztali PC-t részletre venni?
Figyelt kérdés
Nincs pénzem új gépre, de havi részletekben tudnék fizetni, csak amiket a nagyáruházakban árulnak nem valami jók, persze aki még nem ült az én gépem előtt az nem tudja,hogy milyen egy szar gép, de elmúlt már 10 éves, többször fagy le mint amennyit működik, és nekem 1-2 hónapon belül még nagyobb igényem lenne egy jobb gépre.
Ez menthetetlen, sem újratelepítés, sem tisztítás semmi nem segít rajta, a kukába való.
Igazából csak a lehetőségek érdekelnének, mert ha nincs más muszáj vennem egy Auchanes gépet, hiába nem éri meg,hiába nem a legjobb, ennél csak jobb lehet.
2015. máj. 20. 16:16
1/1 anonim válasza:
iponon írnak részletfizetést, de nem tudom, hogy hogy működik, semmit nem veszek\vettem részletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!