Váratlanul újraindul a számítógépem, valami segítség?
Sziasztok. A cím szerintem mindent elárul, de kifejtem itt bővebben. :)
Szóval amint bekapcsolom a számítógépemet, kb. 10 perc alatt újraindul magától a gép, viszont amiután újraindult már megy rendesen, semmi baj nélkül. Viszont elég idegesítő és félek, hogy nem-e okoz ez a semmi jelzés nélküli újrainudlás gondod a gépemnek? Azért leírom a gépem konfigurációját is...
Processzor: Intel Pentium G3220 3.0GHz (Dual-Core)
RAM: 2x2GB
Videókártya: AMD Radeon HD 5570, 1 GB, 128bit.
Alaplapról még annyit tudok, hogy Asrock. :D
Többit nem tudom..
Nem rég jelent meg a probléma, de minél hamarabb szeretnék segítséghez fordulni, hogy ne legyen súlyosabb a gond. Értelmes válaszokat szeretnék és bórzasztóan örülnék minden egyes válasznak!!! Köszi előre. :)
Ha nem full extrás a táp (akkor valszeg tudnád a típusát is), akkor nem. Le kell venni a gép oldalát és megnézni.
Oprendszer rendben van? Mikor volt utoljára újra pakolva? Frissítések és a vírusirtás rendszeres?
A frissítések kikapcsolása öreg hiba, bár talán az újraindulásnak nem lehet hozzá köze.
Táp típusa még mindig kérdéses...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!