A nyomtató nem nyomtat ki semmit ami fekete?
Ma vettem új festéket a nyomtatóba ( régóta nem használtam)
elején csíkosan nyomtatott mivel rég használtam jó pár tisztítás stb után már tökéletesen nyomtatja a színeket,
kék, piros, sárga.
A problémám az, hogy a fekete színt egyáltalán nem nyomtatja ( ha feketével nyomtatok üresen marad az egész lap.)
mivel most cseréltem a patront ezért tuti van benne, lötyög is, kivan lyukasztva stb
nekem pont ugyanez volt a problémám . Egy fénymásoló üzletben azt tanácsolták, hogy nézzem meg a beállításnál, hogy fekete színnel való nyomtatás nem lett e esetleg ki kapcsolva . Nem találtam azóta sem ilyen lehetőséget a beállításaimnál .
Utángyártott patront használok amúgy, nem eredetit és a problémáim az utángyártottal kezdődtek . Mára már ott tartok, hogy színesben sem hajlandó nyomtatni a nyomtatóm. Feladtam nem is használom xd.
epson dx6050
kb két órája tettem bele az új patront mind a 4et
nem nyomtattam vele max egy negyed oldalt..... és máris mind a három szin egyszerre kifogyott -.-
fekete még egy csepp se jött ki de már az is csak háromnegyedig van.
ez mi kérem szépen ?:D
de bocsánat, nyotmattam vele teszt csíkokat, ami kb 10 csík halvány nagyon vékony.... ezt kb 5x.
de fekete abból se jött
Az enyém is Epson, csak C62-es . Szervizbe nem is vittem, mert állítom a javítás, ha szükséges többe van mint egy új nyomtató .
Szerintem igazítsd meg a patronokat, lehet hibásan észlel a színesnél valamit a nyomtatód .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!