Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam egy ilyen infó házit...

Kaptam egy ilyen infó házit hogy válaszolni kell a kérdésekre de én nem értek hozzá valaki segítene?

Figyelt kérdés
Milyen részei vannak egy email címnek? Mi végzi a levelek küldését és fogadását? Milyen lehet egy email tartalma? Visszaigazolást milyen esetekben kaphatunk az email küldése után? Mit értünk személyes adaton? Mi a szerzői jog? A szoftverfajtákat felhasználás-vásárlás szempontjából hogyan csoportosíthatjuk? Ki alkotta meg az első emailt? Miért használt az emailben @-t? Mi a @ jelentése? Könyvtár fogalma.Sorold fel a legfontosabb könyvtártípusokat! Mi a lexikon? Mi az enciklopédia? Mi a monográfia? Mi az antológia? Mi az almanach? Mi az Egyetemes Tizedes Osztályozás? Milyen főszintjei vannak?
2015. máj. 17. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha ez a házi, akkor (A) nyilván tanultátok vagy legalább (B) benne van a könyvben, vagy ha egyik sem, akkor (C) pont az lenne a feladat, hogy utánanézz. Google sokat tud segíteni, én "informatika érettségi tétel email" kifejezésre kerestem, és például ezt kaptam:

[link]

Az első kérdésedre biztosan benne van a válasz, tovább nem néztem, de gyanítom, hogy van még benne hasznos dolog.

2015. máj. 17. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:

"Milyen részei vannak egy email címnek?"

[link]

"Mi végzi a levelek küldését és fogadását?"

A levelezőprogramok és a levelezőszerverek.

"Visszaigazolást milyen esetekben kaphatunk az email küldése után?"

[link]

"Mit értünk személyes adaton?"

[link]

"Mi a szerzői jog?"

[link]

"A szoftverfajtákat felhasználás-vásárlás szempontjából hogyan csoportosíthatjuk? "

[link]

"Ki alkotta meg az első emailt?"

[link]

"Mi a @ jelentése?"

[link]

[link]

"Mi a lexikon? Mi az enciklopédia?"

[link]

[link]

"Mi a monográfia?"

[link]

[link]

[link]

"Mi az antológia?"

[link]

[link]

[link]

"Mi az almanach?"

[link]

[link]

"Mi az Egyetemes Tizedes Osztályozás?

Milyen főszintjei vannak?"

[link]

[link]

2015. máj. 17. 16:12
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm választ :)
2015. máj. 17. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!