Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a nyomtatónak?

Mi lehet a baja a nyomtatónak?

Figyelt kérdés

beletettük a szines patront és azt írja ki, h vegyük ki a szines patront és ellenőrizzük...

Pedig teljesen jól van beletéve nincsen semmi baj.

a nyomtató márkája: Hp 6210

kérlek segítsetek

2010. febr. 24. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszáradt a nyomtatófej, amíg üresen állt.
2010. febr. 24. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
És mit kell tenni?
2010. febr. 24. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Szervizbe vinni, de nem érdemes. Ugyanis a legtöbbször a pótalkatrész majdnem annyiba kerül, mint ha veszel egy akciósat a TESCO-ban.

Én már évek óta nem veszek patront, hiszen nem képeket nyomtatok, csak egyszerű szövegeket. 6-10 ezer forint egy átlagos patron, és egy sima alapnyomtató is. Kedvenc márkám nincs. Spórolni nem spórolok vele, de nem is idegeskedek, ha elromlik. De ez csak én vagyok... :-)

2010. febr. 24. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg desztillált vízzel tisztogatni. Lehet, hogy sikerül életet lehelni bele. Egy pzs-t vizezz össze és arra nyomogasd rá.
2010. febr. 24. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!